Мальовниче село Комарів, яке є частиною Вороновицької об’єднаної територіальної громади, в ці осінні дні по особливому святкове, бо тут відзначають День села.

Берегти славні традиції, звичаї та свята рідного краю, примножувати здобутки його на радість дітям, берегти село, не цуратися його свят і буднів – святий обов’язок кожного. Так, напередодні престольного празника, свята архистратига Михаїла, в Комарівському сільському клубі небайдужі жителі  зібрались на урочистості, на яких лунали слова вітання від гостей, односельчан, молоді та дітей.

Голова Вороновицької ОТГ Олександр Ковінько,  вітаючи односельчан підкреслив, що: «День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місці з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини.

Бажаю Вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, здійснення найзаповітніших мрій.

Хай в кожній домівці лунає дитячий сміх. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких»

Староста села Віктор Гиренко подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села та  наголосив, що: «Історія Комарова  давня та цікава, адже Комарів старший Вінниці та  в свій час комарівські землі межували аж із стрижавськими.  Наша історія є частиною  історії  України, а історію творять люди, працьовиті та  віддані рідній землі.

Від щирого серця й від усієї душі зичу  здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє на нові звершення, на нові добрі починання.»

Під час святкового концерту, який підготували працівники Комарівського сільського клубу – Олександр Мальований, Геннадій Блідченко та Софія Блідченко разом зі своїми колективами, згадали про старожилів села, про сімейні пари, які прожили разом більше півстоліття, про односельчан – учасників АТО  та  про багатодітні родини. Найменших жителів Комарова, які народилися у 2019 році,  відзначили подарунками.  Також пам’ятними подарунками були відзначені жінки-коровайниці, які на кожне свято випікають рум’яний та запашний коровай.

Приємним сюрпризом для комарівчан стала лотерея, в якій розігрували електрочайник, фен, блендер, праска та електровафельниця.

Закінчилося  святкування Дня села своєрідною  козацькою  традицією – всіх гостей частували запашною юшкою та смачною кашою.

Відтак всі  зарядились гарним настроєм, розділили позитивні емоції у приємній компанії та дали зрозуміти – що село живе!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC