У комарівському сільському клубі 11 січня відбулися збори жителів села. Єдине питання, яке зібралися вирішити комарівчани, до якої церкви належатиме їх парафія.

Настоятель храму Архистратига Михаїла протоієрей Валентин, який править службу у Комарові з 2000 року, звернувся до прихожан зі словами: «Я знаю кожного з вас, і без вас я сам не маю права вирішувати долю нашого храму.»

Голова Вороновицької ОТГ, до якої входить і с.Комарів, Ковінько Олександр підтримав о.Валентина та наголосив: «Лише самим людям потрібно визначитися, чи залишатися і надалі у єдності з Московським патріархатом, чи приєднатися до помісної Православної церкви України. У нас багато років тому забрали нашу церкву, і лише зараз нам її повертають. І це дійсно справжня українська церква.»

На зборах також були присутні представники колишньої Української православної церкви Московського патріархату, які  переконували про неприпустимість переходу до ПЦУ.

Після обговорення і обміну думками відбулося голосування, де 85% вірян вирішили приєднатися до ПЦУ

Нагадаємо, 6 січня Україна отримала томос про автокефалію ПЦУ, який підписав Вселенський патріарх Варфоломій. Церемонія передачі палиці й томосу митрополиту Епіфанію офіційно завершила процедуру отримання Україною церковної незалежності.